RUOKALISTAT

 

Kuohkeat pannukakut ovat joka kokin viikonloppu-unelma. Aamupala tai brunssi, saat taikinan valmiiksi nopeasti. Voit käyttää useita asioita koristeena, mutta minun perheeni pitää pannukakuista perinteisellä tavalla - vaahterasiirapin ja hedelmien kera. Kutsumme pannukakkuläjää pannukakkukakuksi ja pyrimme tekemään sen vähintään kerran kuussa.

Parsakeitto

03.04.2019

Tämä herkullinen ja kermainen keitto on täydellinen kevääseen ja kesäillallisiin ja se on todella helppo tehdä. Tarvitset vain muutaman perusraaka-aineen ja tuoretta parsaa. Ostathan lähituotteita ja tuet paikallisia maanviljelijöitä. Koristele keitto leipäkuutioilla, tuoreilla yrteillä tai lorauksella kermavaahtoa ja nauti.

Mausteinen kurpitsakeitto toimii täydellisenä tunnelmannostattajana kylminä ja sateisina syysiltoina. Sen oranssi väri saa hymyn huulillesi ja sen rikkaat maut saavat sinut rakastumaan. Tykkään yhdistellä sitä erilaisten juustojen, yrttien ja mausteitten kanssa. Parhaiten toimii tuore tuore salvia ja kuivattu timjami. Paahdetut kurpitsansiemenet ovat pakollinen koriste.